Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ

Συνεδριάζει η Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ με φόντο την εσωκομματική κριτική
(ΑΠΕ )


Συνεδριάζει από τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής η Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, με φόντο την εσωκομματική κριτική που ασκείται στον πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά.


Ενδεικτικά του κλίματος στο εσωτερικό της ΝΔ είναι τα όσα ακούστηκαν στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας την περασμένη Πέμπτη, όπου ομάδα βουλευτών ζήτησε τη διεξαγωγή συνεδρίου, κάτι που αρνήθηκε ο Αντώνης Σαμαράς.

Η συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής θα γίνει και αυτή κεκλεισμένων των θυρών και θεωρείται αμφίβολο αν θα τεθεί προς ψηφοφορία όχι μόνο το αίτημα για έκτακτο συνέδριο, αλλά ακόμα και για εθνική συνδιάσκεψη.

Στην ανάγκη διεξαγωγής συνεδρίου επιμένει η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία σε συνέντευξή της στο Βήμα της Κυριακής δηλώνει με νόημα ότι «ο λογικές τύπου 'ενός ανδρός αρχή' είναι ξεπερασμένες».

«Εμείς στη ΝΔ οφείλουμε να αλλάξουμε. Το λίφτινγκ στην πρόσοψη ή η αλλαγή του ονόματος της ΝΔ δεν θα προσφέρει τίποτα. Άλλωστε, δεν μας φταίνε τα σύμβολα και τα ονόματα. Εμείς φταίμε και οι στρατηγικές μας» επισημαίνει.








πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg