Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Καμμένος: «Ο Σαμαράς διαγωνίζεται με το Ποτάμι για το ποιος θα είναι η καλύτερη ορτινάτσα του όλου ΠΑΣΟΚ»



Με μια αιχμηρή δήλωση απάντησε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στις βολές του Αντώνη Σαμαρά κατά της κυβέρνησης.

«Οι δηλώσεις Σαμαρά δείχνουν ξεκάθαρα πλέον ότι ο πολιτικός του ρόλος είναι να διαγωνίζεται με το Ποτάμι για το ποιος θα είναι η καλύτερη ορτινάτσα του όλου ΠΑΣΟΚ που θα το προστατεύει από μνημόνια και εισαγγελείς. Κατάντια», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

Παράλληλα, σκληρή επίθεση κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλου εξαπέλυσε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη, απαντώντας στην επίθεση του κ. Βενιζέλου κατά των ΑΝΕΛ.

Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη είπε ότι «ο κ. Βενιζέλος με τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς του εναντίον της κυβέρνησης και ειδικότερα κατά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, δείχνει ότι δεν μπορεί με τίποτα να ξεπεράσει το σοκ της λαϊκής ετυμηγορίας που έστειλε τον ίδιο και το ΠΑΣΟΚ στον “κάδο” της ιστορίας».

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ «ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ που σε αγαστή συνεργασία με τη Ν.Δ του κ. Σαμαρά οδήγησαν τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση και στην απόγνωση, προφανώς δυσκολεύεται να “χωνέψει” το μήνυμα της κάλπης: ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει την απόλυτη στήριξη του ελληνικού λαού, τον οποίο δεν θα απογοητεύσει».

Κατέληξε λέγοντας ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες από τη θέση του συμπολιτευόμενου εταίρου, «θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και θα συμβάλουμε με κάθε τρόπο ώστε η πατρίδα μας να βγει οριστικά από τα μνημόνια και ο ελληνικός λαός να ανασάνει και να βγει από το τέλμα της ύφεσης και της ανεργίας».







πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg