Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Mercedes-Benz C-Class Cabriο 2016

http://www.gtspirit.com/wp-content/uploads/2014/02/12096759473_2d146c7519_o-640x384.jpg

Την πρώτη στην ιστορία της έκδοση χωρίς σταθερή οροφή πρόκειται να αποκτήσει η Mercedes-Benz C-Class.

H C-Class Cabriolet, εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης στον Αρκτικό Κύκλο και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει ένα από τα 19 καινούρια μοντέλα που η γερμανική φίρμα έχει ανακοινώσει έως και το 2020.

Mercedes-Benz C-Class Cabriolet 2016: Νέοι ανοιχτοί ορίζοντες

Αντικαθιστώντας ουσιαστικά την CLK Cabrio και λαμβάνοντας τις απαραίτητες αποστάσεις από τη γνωστή E-Class Cabriolet, η ανοιχτή C-Class θα προσφέρει τέσσερις θέσεις στο εσωτερικό της σε συνδυασμό με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και τις γνώριμες προδιαγραφές που διακρίνουν τις ήδη γνωστές εκδόσεις του μοντέλου.

Επιπλέον, με σκοπό να μπορέσει να αντιμετωπίσει τις αντίστοιχες προτάσεις της Audi (Α3 Cabriolet) και της BMW (Σειρά 2 Cabriolet), η C-Class Cabriolet πρόκειται –μεταξύ άλλων- να αποτελέσει το πιο προσιτό cabrio στην γκάμα της Mercedes-Benz, κοστίζοντας λιγότερο από την τρίτη, κατά σειρά, γενιά της SLK.

To εμπορικό λανσάρισμα της C-Class Cabriolet αναμένεται να πραγματοποιηθεί το 2016, ακολουθώντας την πρεμιέρα της νέας C-Class Coupe, πάνω στην οποία θα βασίζεται και η οποία αναμένεται μέσα στο 2015.




πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg