Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

«Το Mega κάθε βράδυ στο δελτίο ειδήσεων τείνει να καθιερώσει το ρεπορτάζ για τον καημό του»



Πυρά κατά του Μεγάλου Καναλιού εξαπέλυσε η ιστοσελίδα left.gr, με ένα άρθρο που δημοσιεύει σήμερα στον ιστότοπό του με τον τίτλο: «ΜEGAλος πανικός με τις συχνότητες».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το Mega «κάθε βράδυ στο δελτίο ειδήσεων τείνει να καθιερώσει το ρεπορτάζ για τον καημό του», ο οποίος... καημός αναφέρεται στις αλλαγές που πρόκειται να φέρει η κυβέρνηση αναφορικά με τις συχνότητες.

Το left.gr, μεταξύ άλλων, γράφει: «Στο Μega δεν μπορούν να αντέξουν τις "ανατροπές που σχεδιάζει η κυβέρνηση στο τηλεοπτικό τοπίο"», ενώ στη συνέχεια προσθέτει: «Αυτή τη φορά καταγγέλλει τη δημοπράτηση των συχνοτήτων.

Η κ. Τρέμη αναφέρεται γενικώς και αορίστως σε επισημάνσεις παραγόντων της αγοράς, που φυσικά δεν κατονομάζει. Τονίζει μάλιστα ότι η κυβέρνηση ζητεί να διπλο - πωλήσει το κράτος τις συχνότητες... Ξεχνώντας όμως να πει ότι κανείς δεν έχει... πρωτοαγοράσει αυτές τις τηλεοπτικές συχνότητες».





πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg