Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΦΕΚ - Επανέρχονται 1.293 σχολικοί φύλακες


Επανέρχονται 1.293 σχολικοί φύλακες όπου υπηρετούσαν – όλα τα ονόματα

Επανέρχονται 1.293 σχολικοί φύλακες στους δήμους που υπηρετούσαν πριν τεθούν από την προηγούμενη κυβέρνηση σε διαθεσιμότητα ή απολυθούν.

Το απόγευμα της Τρίτης δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ Β΄, Αρ. Φύλλου 1294-30.6.2015) η απόφαση του υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης Επαναφορά Σχολικών Φυλάκων στους δήμους με τις διατάξεις του νόμου Κατρούγκαλου. 
 
Πρόκειται για 1.293 υπαλλήλους, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, εκπαιδευτικής βαθμίδας ΔΕ, ειδικότητας Σχολικών Φυλάκων. Αυτοί επανέρχονται στις θέσεις, με τον ίδιο βαθμό και με το ίδιο μισθολογικό κλιμάκιο στους δήμους που υπηρετούσαν πριν από τη θέση τους σε διαθεσιμότητα λόγω της προβλεπόμενης αυτοδίκαιης επανασύστασης της καταργηθείσας ειδικότητας και των θέσεων των σχολικών φυλάκων.

Οι θέσεις των σχολικών φυλάκων επανασυστάθηκαν με τον Ν. 4325/2015 και από τη δημοσίευσή του, δηλαδή από τις 11 Μαΐου 2015.
 
 
 
 
πηγή
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg