Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Αρνείται το Μαξίμου την ύπαρξη σχεδίου συμφωνίας

Πενταμερής στο Βερολίνο, ζητείται επιτάχυνση της διαπραγμάτευσης
(ΑΠΕ )


Η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει λάβει κάποιο σχέδιο συμφωνίας από την πλευρά των θεσμών, ούτε έχει υπάρξει επικοινωνία μεταξύ του πρωθυπουργού ή κάποιου άλλου αξιωματούχου της κυβέρνησης...

... με αντίστοιχους αξιωματούχους των θεσμών, αναφέρουν πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου το μεσημέρι της Τρίτης, σχολιάζοντας αναφορές για κείμενο - τελεσίγραφο εκ μέρους των εταίρων.

Νωρίτερα

Διαψεύδουν πηγές του Ευρωσυστήματος πληροφορίες που αναφέρουν ότι στη συνάντηση της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ με τον γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ και τους επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ και της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι, τη Δευτέρα στο Βερολίνο, εξετάσθηκε το περιεχόμενο μιας τηλεγραφικού τύπου συμφωνίας (take it or leave it) για την Ελλάδα.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg