Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Συμφωνήθηκε εντατικοποίηση των συνομιλιών

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Τσίπρα με Μέρκελ - Ολάντ

«Συμφωνήθηκε ομοφώνως ότι οι συνομιλίες ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και τους Θεσμούς πρέπει να συνεχιστούν με μεγάλη ένταση»

Δύο ώρες διήρκεσε η νέα συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με την καγκελάριο της Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελ και τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής ΕΕ - Λατινικής Αμερικής, στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές στην Αθήνα, η τριμερής συνάντηση έγινε σε εποικοδομητικό κλίμα και οι τρεις ηγέτες συμφώνησαν να εντατικοποιηθεί η διαδικασία γεφύρωσης των διαφόρων που απομένουν, με στόχο την έγκαιρη επίτευξη συμφωνίας που θα επιτρέπει στην Ελλάδα να επιστρέψει στην ανάπτυξη με κοινωνική συνοχή και βιώσιμο χρέος.

Εξάλλου, εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης δήλωσε ότι οι τρεις ηγέτες συμφώνησαν ότι οι διαπραγματεύσεις πρέπει να εντατικοποιηθούν. «Συμφωνήθηκε ομοφώνως ότι οι συνομιλίες ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και τους Θεσμούς πρέπει να συνεχιστούν με μεγάλη ένταση» δήλωσε ο Γερμανός εκπρόσωπος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg