Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Ripsaw EV2 - Το νέο Hummer;



Εσείς θα σκεφτόσασταν να αγοράσετε το Ripsaw EV2; Ενδεχομένως, αν το σπίτι σας βρισκόταν κάπου σε μια σπηλιά ή σε μια λαξευτή πλαγιά ενός βουνού, οπότε ένα τέτοιο όχημα θα μπορούσε να σας πάει έως εκεί με ασφάλεια.


Το Ripsaw EV2 που εξελίχθηκε στην βάση ενός στρατιωτικού οχήματος διαθέτει ήδη άδεια κυκλοφορίας στους δρόμους (στις ΗΠΑ φυσικά, γιατί, κάτι τέτοιο στην Ευρώπη φαντάζει αδύνατο) και, σύμφωνα με όσα αναφέρει η εταιρία κατασκευής υπάρχουν ήδη πολλοί ενδιαφερόμενοι.



Η τιμή του κάθε άλλο παρά προσιτή μπορεί να θεωρηθεί, αφού ξεπερνά τις 200.000 δολάρια.


  Το ερπυστριοφόρο όχημα με τα αμαρτισέρ που έχουν διαδρομή 30 εκατοστών, εξοπλίζεται με ένα δυνατό κινητήρα ντίζελ απόδοσης 600 ίππων και είναι ικανό να φτάσει εκεί που κανένα άλλο συμβατικό όχημα δεν θα μπορέσει.


  Στο εσωτερικό, φυσικά, μην περιμένετε πολλά πράγματα. Πάντως, αν μη τι άλλο η πολυτέλεια είναι διάχυτη με στρογγυλά όργανα, φωτειζόμενους διακόπτες και χειριστήρια και μία ευμεγέθη οθόνη στην κεντρική κονσόλα.


 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg