Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Thom Feeney - Ο Φιλέλληνας

Thom Feeney.


Φύσει αισιόδοξος ένας φιλέλληνας επιχειρηματίας από το Λονδίνο αποφάσισε να δώσει τη δική του μάχη, καλώντας τους χρήστες του Διαδικτύου να δώσουν τον οβολό τους για την Ελλάδα μέσω της ιστοσελίδας crowdfunding Indiegogo.

Ο 29χρονος Thom Feeney ξεκίνησε την προσπάθειά του την Κυριακή. Ηδη έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 100.000 ευρώ (από τουλάχιστον 7.000 δωρητές) και συνεχίζει ακάθεκτος. Σταγόνα στον ωκεανό; Μπορεί. Ο Feeney πάντως δεσμεύεται ότι λίγα ή πολλά, όλα τα χρήματα θα διατεθούν στον ελληνικό λαό. Υπόσχεται επίσης ότι όλα τα προϊόντα τα οποία διαθέτει είναι 100% ελληνικά – από φέτα έως ούζο και ασύρτικο κρασί.

«Στην Ευρωπαϊκή Ενωση ζουν 503 εκατομμύρια πολίτες. Εάν συμβάλλουμε με λίγα ευρώ ο καθένας, μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα βάλλουμε την Ελλάδα πάλι στο προσκήνιο. Εύκολα», αναφέρει συγκεκριμένα ο Φίνι στην ιστοσελίδα του προτρέποντας όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν τα ελληνικά προϊόντα που διαθέτει: καρτ ποστάλ με τον έλληνα πρωθυπουργό προς 3 ευρώ, φέτα και φρέσκια χωριάτικη προς 6 ευρώ, ούζο προς 10 ευρώ, ασύρτικο κρασί προς 25 ευρώ, ένα καλάθι με ελληνικά προϊόντα προς 160 ευρώ, μία εβδομάδα (για δύο) στην Αθήνα προς 5.000 ευρώ.

Πρωτοβουλία για διάσωση της Ελλάδας από λονδρέζο επιχειρηματία








πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg