Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Τσίπρας: " We are keep working"

Πάνω από δύο ώρες διήρκεσε η νέα συνάντηση Τσίπρα - Γιούνκερ
Πηγή: AP


"Εργαζόμαστε μαζί με τους δανειστές για μια λύση κατάλληλη για τον ελληνικό λαό που θα φέρει την Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης"...


... δήλωσε ο έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά την ολοκλήρωση της δίωρης συνάντησής του με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοτ Γιούνκερ.

Σημαντική, ενδιαφέρουσα και φιλική χαρακτήρισε τη συνάντηση ο κ. Γιούνκερ και πρόσθεσε ότι είναι εφικτή μέσα στις επόμενες ημέρες μια αμοιβαία αποδεκτή συμφωνία. Οι δύο ηγέτες συμφώνησαν να βρίσκονται σε στενή επαφή το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με πηγή της Κομισιόν, ο Γιούνκερ εξήγησε στον Αλ.Τσίπρα την πιθανή διαδικασία με τους εταίρους για μια αμοιβαία επωφελή λύση έγκαιρα.

Η συνάντηση που έγινε στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής ΕΕ-Λατινικής Αμερικής, στις Βρυξέλλες, διήρκησε περισσότερο από δύο ώρες

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg