Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Ποιοι περνάνε στον επόμενο γύρο του Wimbledon


Φέντερερ, Ναδάλ και Μάρεϊ στον επόμενο γύρο του Wimbledon

Χωρίς να… ιδρώσει, ο Ρότζερ Φέντερερ ξεπέρασε το εμπόδιο του Νταμίρ Τζουμούρ, στην πρεμιέρα του Ελβετού τενίστα στο Wimbledon.

Ο Φέντερερ που ψάχνει τον 8ο τίτλο του στην 17η συνεχόμενη παρουσία του στο ιστορικό Grand Slam, συνέτριψε με 6-1, 6-3, 6-3 σε μόλις 68 λεπτά τον αντίπαλό του.

Παρά τους 30 βαθμούς κελσίου στο Λονδίνο, ο Ελβετός έδειξε την κλάση του απέναντι στον 22άχρονο Βόσνιο, πετυχαίνοντας από δύο break στο 1ο και το 2ο σετ και ένα στο 3ο σετ.

Στο 2ο γύρο, Φέντερερ θα αντιμετωπίσει τον φορμαρισμένο Σαμ Κουέρι που κέρδισε με 7-5, 6-3, 6-4 τον Ίγκορ Σάισλινγκ και θα παλέψει για την 75η νίκη του στην 63η σερί παρουσία του στη διοργάνωση.

Λίγο νωρίτερα, ο Ράφαελ Ναδάλ είχε καταφέρει να αποκλείσει τον Τόμας Μπελούτσι στο κερδίζοντας με 6-4, 6-2, 6-4 τον Βραζιλιάνο αντίπαλό του.

Με μεγάλη άνεση, ο Άντι Μάρει ξεπέρασε στα τρία σετ το εμπόδιο του μαχητικού Μίκχαηλ Κουκούσκιν με 6-4, 7-6 (3), 6-4 και ξεκίνησε το «κυνήγι» για το δεύτερο τίτλο του στο Λονδίνο, μετά το 2013.




πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg