Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Mitsubishi Outlander PHEV



Ευρωπαϊκό ντεμπούτο θα κάνει την 66η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το ανανεωμένο Outlander PHEV της Mitsubishi, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το Σεπτέμβριο


Δίπλα στο νέο Outlander PHEV θα εκτίθεται η έκδοση ράλι του Outlander PHEV που θα τρέξει στο Baja Portalegre 500 cross-country rally  και αρκετά μοντέλα παραγωγής από μία συνολική γκάμα 15 οχημάτων

Παράλληλα, η Mitsubishi θα παρουσιάσει ένα σύστημα παροχής ηλεκτρισμού Vehicle-to-Home (V2H) που θα διατίθεται για το νέο Outlander PHEV. Επίσης θα εκτίθεται το Smartphone Link Display Audio (SDA) που υποστηρίζει και τις δύο λειτουργίες αναπαραγωγής οθόνης (mirroring) Android Auto  and Apple CarPlay  και διατίθεται με το Pajero SUV της Ευρωπαϊκής αγοράς από τον Αύγουστο.

http://o.aolcdn.com/dims-shared/dims3/GLOB/legacy_thumbnail/750x422/quality/95/http://www.blogcdn.com/slideshows/images/slides/299/191/9/S2991919/slug/l/05-mitsubishi-outlander-phev-concept-s-paris-1.jpg

Το Outlander PHEV υιοθετεί νέο εμπρός τμήμα βασισμένο στη φιλοσοφία Dynamic Shield που χρησιμοποιείται στα τελευταία μοντέλα Mitsubishi. Το εσωτερικό αποπνέει μία αίσθηση ανώτερης ποιότητας ενώ οι παρεμβάσεις στο αμάξωμα, το πλαίσιο και τον κινητήρα έχουν βελτιώσει αισθητά τον αθόρυβο χαρακτήρα, την επιτάχυνση, τη συμπεριφορά και την ευστάθεια, την οδηγική άνεση, την περιβαλλοντική συμβατότητα και λοιπά στοιχεία των οδηγικών επιδόσεων και της ποιότητας.

http://www.mitsubishi-cars.co.uk/images/outlander/overview/outlander-phev-engine.jpg

Το νέο Outlander PHEV είναι ένα plug-in υβριδικό ηλεκτρικό όχημα που μπορεί να παρέχει ηλεκτρική ενέργεια στο σπίτι, κάτι που αυξάνει την αξία της χρηστικότητάς του ακόμα και όταν είναι σταματημένο.

Το Outlander PHEV παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ιαπωνία τον Ιανουάριο του 2013 ως το πρώτο plug-in υβριδικό 4WD SUV. Τώρα εξάγεται σε 48 χώρες, συμπεριλαμβανομένων και των Ευρωπαϊκών, και είναι ένα PHEV με ραγδαία αυξανόμενη δημοτικότητα με συνολικές πωλήσεις περίπου 70.000 μονάδων.

http://www.mitsubishi-cars.co.uk/images/newsletters/outlander-phev/2013-08/dash-display.jpg

Χρησιμοποιεί το Plug-in Hybrid EV System της Mitsubishi Motors, που αποτελείται από ένα σύστημα Twin Motor 4WD, με ανεξάρτητα μοτέρ για την κίνηση των εμπρός και πίσω τροχών, και μία υψηλής χωρητικότητας μπαταρία τοποθετημένη κάτω από το πάτωμα για ηλεκτρική οδήγηση χωρίς χρήση βενζίνης ή εκπομπές CO2. Το Outlander PHEV είναι ένα premium SUV που προσφέρει απαράμιλλες επιδόσεις για την κατηγορία του, όπως η ομαλή και άμεση επιτάχυνση του Twin Motor 4WD, η εξαιρετική οικονομία και η απουσία θορύβων που επιτυγχάνεται στο EV mode.









πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg