Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Η μια και μοναδική, Rolls-Royce Phantom VΙ



Η μοναδική στο είδος της Rolls-Royce Phantom VΙ, που φτιάχθηκε για λογαριασμό ενός πρόξενου της Ελβετίας και του Μονακό, βγαίνει σε δημοπρασία.


Όταν το θέμα αφορά προσωπικότητες, τότε η βόλτα δεν θα πρέπει να είναι μόνο πολυτελής αλλά και άκρως ιδιαίτερη.



Έτσι λοιπόν ανατέθηκε στον παγκοσμίου φήμης σχεδιαστή της Maserati, Pietro Frua, να δημιουργήσει τη μία και  μοναδική στο είδος της Rolls-Royce Phantom VΙ, για τον Simon van Kempen, πρόξενο της Ελβετίας και του Μονακό.


  Χρειάστηκαν 2 χρόνια για να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός αυτού του εκπληκτικού καμπριολέ μοντέλου. Τα καθίσματα είχαν επενδυθεί από ειδικά διαλεγμένα δέρματα άριστης ποιότητας,  τα πατώματα και ο χώρος αποσκευών είχαν δερμάτινες επενδύσεις ραμμένες αποκλειστικά χειροποίητα, ενώ πάνω στη κόρνα ήταν χαραγμένα τα αρχικά του ιδιοκτήτη. 


  «Το σπάνιο σασί PRX4705 σε  συνδυασμό με το συναρπαστικό ιταλικό αμάξωμα του Pietro Frua είναι που καθιστά αυτό το αυτοκίνητο μοναδική ευκαιρία για τους συλλέκτες της Rolls-Royce» αναφέρει υπεύθυνος του οίκου δημοπρασιών Αυτοκίνητα που δημιούργησαν ...σχολή Bonhams.


  H συγκεκριμένη Rolls-Royce Phantom VΙ θα βγει σε δημοπρασία στις 26 Σεπτεμβρίου και η τιμή της κυμαίνεται από 268.000 έως 349.110 ευρώ.












πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg