Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Ανάγκασε τη γυναίκα του να κάνει σεξ με 2.742 άνδρες


A husband 'hired out’ his wife for sex with 2,742 different clients in just four years, a court heard today
Ένας 54χρονος σύζυγος εξέδιδε την γυναίκα του, αναγκάζοντάς τη να κάνει σεξ με 2.742 άνδρες σε μόλις τέσσερα χρόνια στο σπίτι του στο βόρειο Παρίσι, ενώ αυτός καθόταν στο αυτοκίνητο με το 5 ετών παιδί τους.

Ο 54χρονος, του οποίο το όνομα δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα για νομικούς λόγους, εισέπραττε περισσότερα από 6.900 ευρώ τον μήνα, εκδίδοντας τη 46χρονη γυναίκα του.

Ο εισαγγελέας στο ποινικό δικαστήριο της πόλης, Emmanuel Dupic, δήλωσε:

"Ο άνδρας άσκησε ψυχολογική πίεση στη σύζυγό του, αποτρέποντάς τη από το να σταματήσει να ικανοποιεί τις σεξουαλικές ανάγκες των πελατών, οι οποίες ήταν μερικές φορές αρκετά δύσκολες".

Το ζευγάρι, που ήταν παντρεμένο εδώ και 10 χρόνια, συνελήφθη την περασμένη Τρίτη, αλλά μόνο ο άνδρας κατηγορείται για μαστροπεία και αντιμετωπίζει δέκα χρόνια φυλάκισης.

Ο 54χρονος φέρεται να χρησιμοποιούσε τέσσερις διαφορετικές ιστοσελίδες του διαδικτύου και μέσω γραπτών μηνυμάτων προσέγγιζε τους πελάτες για τη σύζυγό του.



Πηγή: dailymail.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg