Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Αποκαλύψεις για τις αποχωρήσεις των Μπράιαντ Ντάντσον και Κώστα Σλούκα




Σε αποκαλύψεις για τις αποχωρήσεις των Μπράιαντ Ντάντσον και Κώστα Σλούκα προχώρησε ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Αγγελόπουλος...


... μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά το πρώτο «διπλό» του Ολυμπιακού στη φετινή Euroleague, με 71-66 επί της Αρμάνι.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, ο οποίος ταξίδεψε στο Μιλάνο και παρακολούθησε τις προσπάθειες των «ερυθρολεύκων», είπε αρχικά για την αποχώρηση του Μπράιαντ Ντάνστον:

«Θέλετε να σας πω αλήθειες για τον Μπράιαντ Ντάνστον; Να σας πως λοιπόν. 

Όταν πήραμε πέρσι το πρωτάθλημα, ακολούθως πήγαμε με όλη την ομάδα σε νυχτερινό κέντρο. Ο ατζέντης του παίκτη (σ.σ. Ραζνάτοβιτς) ήρθε εκεί στις 5 το πρωί, πάνω στο γλέντι μας μίλησε, και μας τόνισε πως έχει ήδη συμφωνήσει με άλλον σύλλογο (Αναντολού Εφές). 

Έξι ώρες μετά τα επινίκια ήρθε να μας πει πως ο ο Ντάνστον έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα. 

Αμέσως, έπεσαν πάνω στον Ντάνστον όλοι για να τον πείσουν να μείνει. Οι συμπαίκτες του, οι αρχηγοί της ομάδας, οι προπονητές, η διοίκηση, όλοι έπεσαν πάνω του για να του αλλάξουν γνώμη, αλλά εκείνος έφυγε. Ας μην ασχολούμαστε με όσους έφυγαν, αλλά για αυτούς που είναι εδώ. Ο Γιανγκ έκανε μεγάλο ματς απέναντι στην Αρμάνι και με αυτόν θα πρέπει να ασχολούμαστε».

Όσο για την υπόθεση του Κώστα Σλούκα, δήλωσε:

«Τον Σλούκα τον αγαπάμε, τον θέλαμε, του είπαμε να μείνει μαζί μας, αλλά εκείνος όχι μόνο δεν ήθελε μετά να συναντηθεί μαζί μας, αλλά μας είπε και ψέματα. 
Μας είπε εκείνη την ημέρα πως ήθελε να πάει στη Θεσσαλονίκη για να δει την μητέρα του και εκείνος είχε μείνει εδώ στην Αθήνα και είχε άλλες συζητήσεις... 
Είναι μεγάλος παίκτης και θα γίνει καλύτερος».  





ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg