Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Κομισιόν - Υπάρχει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις

Αννίτα Μπράιτχαρτ

Για επίτευξη προόδου στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις κοινοτικές και τις ελληνικές Αρχές, στην Αθήνα, έκανε λόγο την Τετάρτη η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Αννίτα Μπράιτχαρτ.

Η εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι διαπραγματεύσεις στο τεχνικό επίπεδο αναμένεται ολοκληρωθούν εντός ολίγου και συμπλήρωσε ότι η υιοθέτηση της τελικής απόφασης εναπόκειται στις χώρες-μέλη της ζώνης του ευρώ.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, ένα από τα μέτρα που μελετάται είναι η αύξηση των τελών κυκλοφορίας για τα αυτοκίνητα πολυτελείας και μεγάλου κυβισμού, ενώ σχεδιάζεται να ενταχθούν στο σύστημα των τελών κυκλοφορίας και αυτοκίνητα που σήμερα δεν πληρώνουν τέλη.

Το EuroWorking Group συνεδριάζει το βράδυ της Πέμπτης και εάν δεν δώσει το «πράσινο φως» για την εκταμίευση τότε συνολικά η αξιολόγηση θα καθυστερήσει δημιουργώντας πρόβλημα και στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.






ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg