Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο αεροδρόμιο Πάφου λόγω καιρού


















Αεροσκάφος το οποίο εκτελούσε υπερατλαντική πτήση από το Τορόντο του Καναδά προς το Τελ Αβίβ του Ισραήλ βρέθηκε σε καταιγίδα.


Ο Κυβερνήτης για προληπτικούς λόγους αποφάσισε να προχωρήσει σε εκτροπή και να προσγειωθεί στον Διεθνές Αερολιμένα Πάφου γύρω στις 10:00 το πρωί.

Στον έλεγχο του αεροσκάφους που ακολούθησε, σύμφωνα με πληροφορίες, διαπιστώθηκε ότι ενδεχομένως το αεροσκάφος να χτυπήθηκε και από κεραυνό.

Ως εκ τούτου κρίθηκε σκόπιμο το αεροσκάφος να μην αναχωρήσει προτού διεξαχθούν περαιτέρω έλεγχοι και επιβεβαιωθεί η καταλληλότητα του.
Οι 299 επιβάτες μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο της Πάφου και αναμένεται να αναχωρήσουν αύριο.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του ΚΥΠΕ με το Διευθυντή Επικοινωνίας των Αεροδρομίων Αδάμο Ασπρή αρκέστηκε απλώς να  επιβεβαιώσει ότι «αεροσκάφος το οποίο εκτελούσε υπερατλαντική πτήση, προχώρησε σε εκτροπή και προσγειώθηκε στο Αεροδρόμιο Πάφου για προληπτικούς λόγους».


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg