Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Είμαι σκύλος, με λένε Σκανδάλη και πυροβόλησα το αφεντικό μου

Είμαι σκύλος, με λένε Σκανδάλη και πυροβόλησα το αφεντικό μου

Στα απίστευτα και όμως αληθινά - και τραγικά - που μπορούν να συμβούν κατά τη διάρκεια του κυνηγιού έρχεται να προστεθεί η περίπτωση μίας 25χρονης γυναίκας από την Ιντιάνα των ΗΠΑ, η οποία πυροβολήθηκε από τον σκύλο της ονόματι…
Σκανδάλη.

Η νεαρή γυναίκα είχε πάει για κυνήγι υδρόβιων πουλιών, όταν κάποια στιγμή αποφάσισε να ακουμπήσει το τουφέκι της στο έδαφος, χωρίς ωστόσο να το ασφαλίσει.

Πριν καλά καλά το καταλάβει έφερε ένα τραύμα στο αριστερό πόδι, ευτυχώς όχι σοβαρό. Υπεύθυνος ήταν ο πιστός της φίλος και σύντροφος στο κυνήγι, το 11 ετών λαμπραντόρ της.

 Άθελά της, η Σκανδάλη, είχε πατήσει το όπλο, το οποίο εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα η σφαίρα να βρει τη γυναίκα στο πόδι.

Η 25χρονη Άλι Κάρτερ δεν είχε ολοκληρώσει - όπως ορίζει σχετικός νόμος στην Ιντιάνα - ειδική εκπαίδευση για κυνήγι.

«Παροτρύνουμε όλους να λάβουν ειδικά σεμινάρια εκπαίδευσης πριν πάνε για κυνήγι», τόνισε μετά το συμβάν ο Τζόναθαν Μπόιντ, φύλακας στην περιοχή, σύμφωνα με τον οποίο παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί πριν από λίγα χρόνια.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg