Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Ταυτοποιήθηκαν άλλοι τέσσερις για την επίθεση κατά Κουμουτσάκου



Στην ταυτοποίηση ακόμη τεσσάρων ατόμων για την επίθεση που δέχθηκε ο βουλευτής της ΝΔ Γ.Κουμουτσάκος έξω από τη Βουλή έχει προχωρήσει η αστυνομία.


Σύμφωνα με την εφημερίδα Έθνος, μεταξύ των ατόμων αυτών είναι και ο άνδρας με το τζόκεϊ που γρονθοκόπησε τον κ. Κουμουτσάκο.

Τα άτομα αυτά παρέμεναν εξαφανισμένα προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και πλέον η αστυνομία χρειάζεται το «πράσινο φως» από τις δικαστικές Αρχές, δηλαδή εισαγγελική παραγγελία, για να συνεχίσει τις έρευνες.

Την ίδια ώρα, ο 24χρονος που συνελήφθη για την υπόθεση και αφέθηκε ελεύθερος έως ότου οριστεί ημερομηνία για τη δίκη του, αρνείται πως ανήκει στην ομάδα εκείνων που επιτέθηκαν στον βουλευτή.
Ο ίδιος υποστηρίζει ότι απλώς προσπάθησε να προστατέψει τον Γ.Κουμουτσάκο.

Ωστόσο, η εκτίμηση της Αστυνομίας, βάσει των βίντεο από την επίθεση στον βουλευτή, είναι πως ο 24χρονος είχε σκοπό να καθυστερήσει τη φυγή του Γ. Κουμουτσάκου.

Την εκτίμηση επιβεβαιώνει και η μαρτυρία που συμπεριλαμβάνεται στη δικογραφία, βάσει της οποίας ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε το πρόσταγμα για τη δράση του Τάγματος Εφόδου κατά του βουλευτή της ΝΔ. Ο ίδιος ο βουλευτής της ΧΑ αρνείται κάθε σχέση και απείλησε με αγωγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg