Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Brangelina - Η συνέντευξη πάει για...ρεκόρ!



Μια σπάνια κοινή συνέντευξη έδωσε ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί, στο αμερικάνικο «Today Show» του καναλιού NBC και αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης.

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ προωθούν τη νέα τους ταινία «By the sea», στην οποία συμπρωταγωνιστούν.
Φυσικά ο δημοσιογράφος δεν έμεινε μόνο στους ρόλους των δυο ηθοποιών αλλά στη σχέση τους.



Η Τζολί μίλησε για τις επεμβάσεις που υποβλήθηκε το 2013 όταν έκανε διπλή μαστεκτομή και αργότερα υστερεκτομή και επαίνεσε το σύζυγό της για τη στήριξη που της παρείχε λέγοντας:

«Ήξερα καθ’ όλη τη διάρκεια των εγχειρήσεων ότι ήταν στο πλάι μου και ότι δεν θα ένιωθα λιγότερο γυναίκα επειδή ο άντρας μου δεν θα το άφηνε ποτέ να συμβεί». Από την πλευρά του ο Πιτ δήλωσε ότι ο ρόλος του ήταν να στηρίζει την Αντζελίνα όσο περισσότερο μπορούσε.

«Θα έκανα τα πάντα για να κρατήσω ενωμένη την οικογένεια» ενώ για την απόφασή της να προχωρήσει στις εγχειρήσεις δήλωσε:

«Ήταν δικό της το φορτίο αυτό, χωρίς αμφιβολία. Ήταν μια τρομακτική απόφαση. Πολλά πράγματα θα μπορούσαν να πάνε στραβά ή να πάνε σε άλλη κατεύθυνση».



Στη νέα τους ταινία Τζολί και Πιτ παίζουν ένα ζευγάρι που ο γάμος τους είναι στο χείλος της καταστροφής. Για το πώς κατάφερε να αποδώσει το ρόλο η Τζολί είπε:

«Βασίζομαι στην κρίση του κοινού για το αν έπαιξα σωστά και αυτό διότι ο δικός μας γάμος είναι πολύ-πολύ σταθερός και τέτοια ζητήματα είναι πολύ μακριά από μας». Η συνέντευξη αναμένεται να μεταδοθεί τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου. 







Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg