Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Eκρηξη στο Σαιν Ντενί του Παρισιού

Washington Post: Νεκρός ο εγκέφαλος των επιθέσεων Αμπντελχαμίν Αμπαούντ

Εκρηξη ακούστηκε το βράδυ της Τετάρτης λίγο μετά τις 8 στο προάστιο Σαιν Ντενί του Παρισιού όπου έγινε η πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση της Παρασκευής και βρίσκεται και το κρυσφύγετο των τζιγαντιστών.

Τα διεθνή πρακτορεία κάνουν λόγο για πιθανές τρεις εκρήξεις ή για ελεγχόμενη έκρηξη από την αστυνομία χωρίς να δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες.

 Αμπντελχαμίν Αμπαούντ

Ομάδα τρομοκρατών που σχεδίαζε νέες επιθέσεις εξαρθρώθηκε στην επιχείρηση στο Σεν Ντενί, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο εισαγγελέας του Παρισιού.

Δεν επιβεβαίωσε πληροφορίες που μεταδίδει η Washington Post ότι ο ενορχηστρωτής της 13ης Νοεμβρίου Αμπντελχαμίν Αμπαούντ είναι νεκρός -αρκούμενος να δηλώσει ότι ούτε Αμπαούντ, ούτε ο καταζητούμενος Σάλαχ Αμπντεσλάμ βρίσκονται μεταξύ των συνολικά των οκτώ συλληφθέντων στην πρωινή επιχείρηση.
Πέντε χιλιάδες σφαίρες έπεσαν κατά την έφοδο στο διαμέρισμα...




Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg