Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

ΤΕΝΙΣ - Στο Paris Masters νικητής ο Νόβακ Τζόκοβιτς

Ο Τζόκοβιτς κατέκτησε το Paris Masters
(EPA )

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι από σήμερα ο μοναδικός τενίστας που κατακτά 6 τίτλους σε Masters, μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος, μετά τη νίκη του με 6-2, 6-4, επί του Άντι Μάρεϊ, στον τελικό του Paris Masters.

Αυτός είναι ο 4ος τίτλος του Σέρβου τενίστα στη διοργάνωση του Παρισιού, στο Μπερσί, κάτι που επίσης κανείς δεν έχει καταφέρει, ενώ οι τρεις τελευταίοι είναι διαδοχικοί.

Συγκεκριμένα, ο Τζόκοβιτς αναδείχτηκε νικητής φέτος στα εξής 6 Masters: (Indian Wells, Μαϊάμι, Μόντε Κάρλο, Ρώμη, Σαγκάη και Παρίσι).

Το Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη, κατέκτησε φέτος τα 3 από τα 4 Grand Slam (Aυστραλιανό Open, Wimbledon και US Open).

Αυτή ήταν η πρώτη παρουσία στον τελικό του Paris Masters για τον Σκοτσέζο, Άντι Μάρεϊ, μετά από τρεις αποκλεισμούς σε ημιτελικούς στην πρωτεύουσα της Γαλλίας. Αυτή ήταν η έβδομη φορά που οι Τζόκοβιτς και Μάρεϊ βρέθηκαν αντίπαλοι φέτος με τον Σέρβο να διευρύνει τις νίκες του σε 6.




Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg