Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Κλέφτης αυτοκινήτου επιτέθηκε σε αστυνομικούς


«Ζόρικος» αποδείχθηκε για τους αστυνομικούς της Ασφαλείας και της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 31χρονος που τους επιτέθηκε χειροδικώντας εναντίον τους...

... ενώ παράλληλα τους εξύβριζε και τους απειλούσε, επειδή πήγαν για έρευνα στο σπίτι του στα Καλύβια Αιτωλοακαρνανίας.

Ο «νταής» ύποπτος ακινητοποιήθηκε με χειροπέδες και κατά την έρευνα στην κατοικία του οι αστυνομικοί βρήκαν ένα κυνηγετικό όπλο για το οποίο δεν διέθετε άδεια και κατασχέθηκε. Στην προανάκριση που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι ο 31χρονος μαζί με τον 33χρονο αδελφό του είχαν κλέψει στις 11 Φεβρουαρίου ένα φορτηγό, το οποίο βρέθηκε δυο ημέρες αργότερα στην περιοχή και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Ο 31χρονος συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή, αντίσταση, απειλή και εξύβριση και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ο οποίος του άσκησε τις αντίστοιχες διώξεις. Όμως, σε βάρος του και σε βάρος του 33χρονου αδελφού του, που δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, σχηματίστηκε και δικογραφία για κλοπή.




πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg