Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Toyota C-HR 2017

Η ιαπωνική φίρμα ανακοίνωσε και επισήμως την προσθήκη ενός νέου και μικρότερου SUV στην γκάμα της, βασισμένου στο CH-R το οποίο παρουσίασε, ως πρωτότυπο στην έκθεση της Φρανκφούρτης το φθινόπωρο του 2015.

Το νέο μοντέλο της Toyota θα έχει ως αφετηρία την νέα παγκόσμια αρχιτεκτονική της φίρμας, TNGA, την οποία εγκαινίασε η νέα γενιά του Prius και η οποία θα αποτελέσει τη βάση για τα μισά νέα μοντέλα της έως το 2020.

http://www.toyotarumors.com/wp-content/gallery/2017-toyota-c-hr-concept/2017-Toyota-C-HR-Concept-10.jpg
Το CH-R θα πάρει μια θέση στην γκάμα κάτω από το RAV4 και παρόλο που προς το παρόν η ιαπωνική φίρμα δεν δημοσιοποιεί στοιχεία για τους κινητήρες, το νέο SUV μοντέλο αναμένεται να διατεθεί με μια σειρά κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου ανάλογη τoυ Auris, περιλαμβάνοντας στις επιλογές του και μια υβριδική έκδοση.

http://www.toyotarumors.com/wp-content/uploads/2015/11/2017-Toyota-C-HR-Concept-12.jpg
Όπως και να έχει, σίγουρα το τοπίο θα ξεκαθαριστεί σύντομα ως προς αυτό αλλά και τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του CH-R μιας και η Toyota ανακοίνωσε την παρουσία του ως έκδοσης παραγωγής στην προσεχή έκθεση της Γενεύης την 1η Μαρτίου.

http://toyotadriver.com/wp-content/uploads/2015/11/2017-Toyota-C-HR-NCI-8.jpg
Σύμφωνα με τις επίσημες συστάσεις της φίρμας, το νέο μοντέλο θα ξεκινήσει να κατασκευάζεται μέσα στο β΄εξάμηνο στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της Toyota στην Τουρκία με την προοπτική να διατεθεί στην Ευρώπη αλλά και στις ΗΠΑ. 










auto.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg