Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Η..."τριπλέτα", έφαγε τους παίκτες του NCAA

Kevin Dorsey Minnesota

Στο NCAA στοχεύουν στη σωστή διαμόρφωση των παικτών. Θέλουν οι αθλητές εκτός καλοί στο μπάσκετ να έχουν παράλληλα ορθή συμπεριφορά γι' αυτό και κάθε φορά που υπάρχει πειθαρχικό παράπτωμα, οι ποινές είναι βαριές.

Έτσι και στην περίπτωση των Golden Gophers, οι οποίοι απέβαλαν τους Νέιτ Μέισον, Κέβιν Ντόρσεϊ και Ντάρπι ΜακΜπράιερ.

Ο λόγος είναι πως ο συμπαίκτης τους Ρίτσαρντ Πιτίνο δημοσίευσε videos στα οποία εκείνος και άλλος ένας άντρας κάνουν σεξ με μία γυναίκα.

Στα videos δεν ήταν ξεκάθαρο ποια ήταν η κοπέλα, ωστόσο, το πρόσωπο του Ντόρσεϊ φαινόταν καθαρά. Ο Πιτίνο μόλις κατάλαβε τι έχει συμβεί έσπευσε να σβήσει τa post, ενώ λίγο αργότερα απενεργοποίησε και τον λογαριασμό του στο twitter!

Βέβαια, η υπόθεση δεν τελειώνει εκεί, αφού στο σκάνδαλο φαίνεται πως πρωταγωνιστούν και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Μέισον, αλλά και ο ΜακΜπράιερ, οι οποίοι επίσης αποβλήθηκαν.





πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg