Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Χωρίζει η Αθηνά Ωνάση?

Χωρίζει η Αθηνά Ωνάση μετά από 11 χρόνια γάμου! (Photos) - Media


Αυξάνονται τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για απιστία του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο απέναντι στη σύζυγό του, Αθηνά Ωνάση.

Η βραζιλιάνικη εφημερίδα «Epoca» γράφει στο πρωτοσέλιδό της ότι η 31χρονη Αθηνά Ωνάση και ο 43χρονος Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο παίρνουν διαζύγιο ύστερα από 11 χρόνια γάμου.



Το δημοσίευμα της «Epoca» αναφέρει ότι  η 31χρονη «χρυσή» κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση και o 43χρονος σύζυγός της αποφάσισαν να χωρίσουν, καθώς η κατάσταση του γάμου τους χειροτερεύει.

Άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού αποκάλυψε ότι «αγαπούν ακόμα πολύ ο ένας τον άλλον και υποφέρουν από αυτή την κατάσταση».



Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι η «χρυσή» κληρονόμος έπιασε στα πράσα τον σύζυγό της με άλλη γυναίκα στις αρχές Μαΐου.

Επίσης γράφουν ότι η Αθηνά δεν φορά πλέον το δαχτυλίδι του γάμου της και πως βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάθλιψης, καθώς έχει χάσει πολλά κιλά.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg