Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Αντιμέτωπος με κυβερνοεπίθεση ο ιστότοπος Wikileaks εν όψει αποκαλύψεων για την Τουρκία

Διαδικτυακή επίθεση δέχθηκε ο ιστότοπος της Wikileaks, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε στο Twitter, λόγω της επικείμενης διαρροής περισσότερων από 100.000 απόρρητων εγγράφων, τόσο για το τουρκικό πραξικόπημα, όσο και για την πολιτική κατάσταση που επικρατεί στην χώρα.

Συγκεκριμένα, οι διαχειριστές του ιστοτόπου είχαν γράψει στο Twitter:

"Ετοιμαστείτε για μια μάχη καθώς θα δώσουμε στη δημοσιότητα 100k+ αρχεία για τη δομή της πολιτικής εξουσίας της Τουρκίας".

Τα έγγραφα προέρχονται από e-mails του κυβερνώντος κόμματος AKP και σύμφωνα με το wikileaks περιέχουν καυτές αποκαλύψεις για το πραξικόπημα.

"Οι υποδομές μας βρίσκονται υπό επίθεση. Δεν είμαστε σίγουροι για την πραγματική προέλευση της επίθεσης. Η χρονική στιγμή δείχνει την τουρκική κυβέρνηση ή τους συμμάχους της.

Παρά την επίθεση π αποκαλυπτικός ιστότοπος ανακοίνωσε πως θα επικρατήσει και θα δημοσιεύσει το πρώτο μέρος των εγγράφων την Τρίτη.

Η Wikileaks ανακοίνωσε πως στόχος είναι να αποκαλύψει την πολιτική δομή της Τουρκίας και τα έγγραφα θα περιλαμβάνουν περισσότερα από 300.000 e- mails της τουρκικής ηγεσίας.



(ΠΗΓΗ: RT)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg