Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Παραιτήσεις από την συντονιστική επιτροπή των ΑΝΕΛ στο Ηράκλειο

"Τι λέει ο πρόεδρος και ο γραμματέας για τον "εχθρό που δεν γνωρίζουμε"
Τι λέει ο πρόεδρος και ο γραμματέας για τον "εχθρό που δεν γνωρίζουμε" Με αχιμές παραιτηθηκαν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο πρόεδρος της συντονιστικής Ηρακλείου και ο γραμματέας Μιχάλης Γαυγιωτάκης και Κων/νος Καραδεμίρης αντίστοιχα.
Ολόκληρη η επιστολή όπως εστάλη στον πρόεδρο κ. Πάνο Καμμένο:...

ΗΡΑΚΛΕΙΟ 28/1/2013
 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ
Προς
Πρόεδρο ΑΝ. ΕΛΛΗΝΩΝ
Πάνο Καμμενο.
Αγαπητέ Πρόεδρε.
Δώσαμε τα πάντα, τη καρδιά μας, τη ψυχή μας. Αφήσαμε τις οικογένειες μας ,τα παιδιά μας.Βρεθήκαμε και γνωριστήκαμε στα τέλη του Μαρτίου.Γίναμε φίλοι, στοχαστές ,μα πάνω από όλα συναγωνιστές.Τηρήσαμε αξίες και θεσμούς στο έπακρο των δυνατοτήτων μας.
Στερέψαμε από δυνάμεις δίνοντας τις ανιδιοτελώς πάντα με ένα και μοναδικό σκοπό την συνοχή και την ενότητα μεταξύ μας..
Σταματάμε εδώ, με προβληματισμό , με λύπη, και θυμό. . .
Ένα ταξίδι που φαίνεται να κρατεί πολύ λίγο ακόμα, θα σταματήσει εδώ για μας, να απολογηθεί, να αξιολογηθεί, συνεκτιμώντας καταστάσεις και τρόπους συμπεριφοράς στο πέρασμα του..
Δεν μπορούμε να δίνουμε μάχες χωρίς να ξέρουμε τον εχθρό μας.Πιστεψτε μας , αυτοί που μας γνωρίζουν καλά καταλαβαίνουν τι εννοούμε..
Δυστυχώς δεν θέλαμε ποτέ να γράφουμε με αινίγματα και παροιμίες..Οι καιροί όμως σε κάνουν και διαφοροποιείσαι εξ ανάγκης προσπαθώντας να διαφυλάξεις τον εαυτόν σου, τα παιδιά σου, αλλά και την αξιοπρέπεια σου..
Παραμένουμε πιστοί στο όραμα που πιστέψαμε πάντα με τη ψυχή μας, στρατιώτες, πατριώτες, Δημοκρατικοί και προπαντός αντιμνημονιακοι..
Σας χαιρετούμε δανειζόμενοι κάποιους στίχους ενός ποιητή μας.
<< Λυπάμαι που πέρασε ένα ολόκληρο ποτάμι μέσα απ’ τα δυο
μου δάκτυλα, και δεν μπόρεσα να πιω ούτε μια στάλα>>.
Πρόεδρος Συντονιστικής Ηρακλείου Μιχάλης Γαυγιωτακης
Γραμματέας Συντονιστικής Κων/νος Καραδεμιρης.
 parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg