Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Λ. Κανέλλη: Δεν ήταν κοινά κλεφτρόνια αυτοί που μπήκαν σπίτι μου

«Συγκεκριμένο πολιτικό μόρφωμα, με το οποίο υπάρχουν ανοικτοί λογαριασμοί από το 1990» έδειξε η Λιάνα Κανέλλη ως πιθανό δράστη της ληστείας που έγινε στο σπίτι της, επισημαίνοντας ότι οι κλέφτες…


αφαίρεσαν μόνο αρχειακό υλικό με συγκεκριμένες πληροφορίες και πράγματα «μεγάλης αξιακής πληροφοριακής σημασίας».
Προκλητικό χαρακτήρισε τον τρόπο που έγινε η διάρρηξη στο σπίτι της, η κ. Κανέλλη, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1.
Η βουλευτής του ΚΚΕ, επεσήμανε ότι δράστες ξέρανε που μπήκανε», ψάχνοντας συγκεκριμένο υλικό «που έχει ράμματα για την γούνα τους», δηλώνοντας ωστόσο ότι «δε θα το βρουν ακόμα και αν πεθάνω».
Παράλληλα, σχολίασε την δήλωση του ΚΚΕ,η οποία τονίζει ότι η επίθεση σε βάρος της ήταν «στοχευμένη και όχι από πρόσωπα του κοινού ποινικού δικαίου», επισημαίνοντας ότι «για να το λέει το Κόμμα κάτι θα ξέρει παραπάνω».
Τέλος, η κ. Κανέλλη υποστήριξε ότι όχι μόνο η ίδια αλλά και το ΚΚΕ «είναι στο στόχαστρο από παράκεντρα με πολιτική σκιά» ενώ σε ερώτηση που της έγινε σχετικά με το αν είχε αντιληφθεί παρακολούθηση στις κινήσεις της τις τελευταίες μέρες, απάντησε «Άσε να μην απαντήσω καλύτερα», αφήνοντας σαφείς υπαινιγμούς....
Πληροφορίες: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg