Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Νεκρή εγκλωβισμένη 23χρονη κοπέλα μέσα στο αυτοκινητό από την κακοκαιρία

ΧΑΛΑΝΡΙ
Νεκρή εγκλωβισμένη 23χρονη κοπέλα μέσα στο αυτοκινητό από την κακοκαιρία
Καρδιακή προσβολή υπέστη μια κοπέλα 23 ετών την ώρα που την απεγκλώβιζαν από το όχημά της στη περιοχή του Χαλανδρίου.
Η άτυχη κοπέλα, που πήγαινε με το αυτοκίνητο της, στη δουλειά της, υπέστη σοκ όταν εγκλωβίστηκε στην περιοχή μεταξύ Αμαρουσίου και Χαλανδρίου.
Το αυτοκίνητο έπεσε σε λακούβα γεμάτη νερά και....
ακινητοποιήθηκε με αποτέλεσμα, όπως εκτιμάται, από τους γιατρούς η κοπέλα να τρομάξει, να υποστεί σοκ και να πάθει ανακοπή, καθώς όπως σημειώνουν προφανώς είχε και κάποιο πρόβλημα υγείας το οποίο δεν γνώριζε.
Τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα εξακριβώσει ο ιατροδικαστής.
Συνολικά η πυροσβεστική έχει δεχθεί περισσότερες από 900 κλήσεις για άντληση υδάτων και απεγκλωβισμούς οδηγών, ενώ επιχειρούν 70 συνεργεία με 140 πυροσβέστ
Πολλοί οδηγοί εγκλωβιστήκαν επίσης στους δρόμους καθώς υπερχείλισε το ρέμα της Πικροδάφνης και ο Ιλισσός στην παραλιακή. Λίγο νωρίτερα αποκαστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς, στη νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος της γέφυρας Ασπροπύργου και στην περιφερειακή του Αιγάλεω, μετά τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί λόγω των σφοδρών καταιγίδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg