Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΑΥΡΟΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΟ ART CHANNEL: "ΠΕΦΤΩ ΜΕΣ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ"!




Ο Γιώργος Καρατζαφέρης αφιέρωσε ολόκληρη τη σημερινή εκπομπή του στο ART σε δημοσίευμα του Makeleio.gr το οποίο αναδημοσίευσε και το parapolitika.gr και αφορούσε στα σενάρια που τον φέρνουν να διαπραγματεύεται την επιστροφή του στη ΝΔ και συγκεκριμένα στο ευρωψηφοδέλτιο του 2014.
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης εμφανίστηκε ως μαινόμενος ταύρος, λέγοντας ότι πρόκειται για κακοήθειες που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Ότι δεν πρόκειται να τεθεί κάτω από....
τον Σαμαρά τον οποίο κατηγορεί συνεχώς για πολιτική ενδοτισμού απέναντι στους δανειστές. Μάλιστα τόνισε ότι μπορεί να,πέσει για το καλό της Ελλάδος στην φωτιά αλλά "πώς είναι δυνατόν να πάω κάτω από τον Σαμαρά,τον Σόϊμπλε και τον Τόμσεν;".
Με λίγα λόγια ο Γ. Καρατζαφέρης απέρριψε κατηγορηματικά κάθε συζήτηση επιστροφής του στη ΝΔ και από την συνολική του εικόνα έδειχνε πολύ πειραγμένος έως και απογοητευμένος για το δημοσίευμα, για το οποίο εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση την οποία αναρτήσαμε νωρίτερα.
Συντάχθηκε απο Thrakiotis
makelio 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg