Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

"Ναι" από Μαρκόπουλο σε κυβερνητική τροπολογία!

Και Αλλο Ανοιγμα του ανεξΑρτητου βουλευτΗ στη ΝΔ...



"Ναι" στην κυβερνητική τροπολογία για τα αποθέματα αργού πετρελαίου είπε κατά τη σημερινή ονομαστική ψηφοφορία ο ανεξάρτητος βουλευτής Κώστας Μαρκόπουλος.
Η στάση του ξένισε αρκετούς οι οποίοι τον είχαν συνηθίσει να εκφράζει εντόνως αντιπολιτευτικό λόγο....
ωστόσο ο ίδιος απέδειξε ότι είναι υπεύθυνος πολιτικός, ξέρει να ξεχωρίζει τα νομοσχέδια και δεν είναι της λογικής του "όχι σε όλα και χωρίς επιχειρήματα".
Ερωτηθείς μάλιστα λίγο αργότερα από τα parapolitika για τη σημερινή θετική του ψήφο απάντησε πως επρόκειτο για μια σωστή ρύθμιση και γι' αυτό την ψήφισε "Είναι ανοησία να μην ψηφίζει κανείς ούτε τις εναρμονίσεις με την ευρωπαϊκή νομοθεσία" είπε χαρακτηριστικά. Κατ' άλλους πάντως απέδειξε ότι μοναδικός γνώμονας με τον οποίο κινείται είναι το συμφέρον της πατρίδας, κάτι το οποίο θα αποτελέσει τη βάση για τις μελλοντικές του ενέργειες.
PARAPOLITIKA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg