Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Αποστάσεις ασφαλείας από τον Καμμένο

H Διευκρίνιση του Κώστα Ζουράρι όπως δημοσιεύτηκε στην "Εφημερίδα των Συντακτών"

"Εκπροσωπώντας την Πυρίκαυστο Ελλάδα , ως επίτιμος πρόεδρος, παρέστη στο προσυνέδριο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στη Θεσσαλονίκη, όπως μας διευκρινίζει ο πολιτειολόγος Κώστας Ζουράρις. Η αναφορά του.....

ονόματος του αμέσως μετά τις προσχωρήσεις στο κόμμα του, που ανακοίνωσε ο Πάνος Κομμένος, έδωσε ίσως λανθασμένη εντύπωση. Η Πυρίκαυστος έχει αποχωρήσει από το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών."

Άραγε η Γιαταγάνα φοβήθηκε μήπως χάσει την έδρα και τράβηξε το αυτί του Προέδρου Πάνου ή ο Ζουράρις κατάλαβε "νωρίς" που πάει να μπλέξει; Αν ισχύει πάντως το πρώτο, σίγουρα ανοίγει και πάλι ο ασκός του Αιόλου για μετακινήσεις υποψηφιων από την μία περιφέρεια στην άλλη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι διεργασίες στο κόμμα Καμμένου καλά κρατούν με προεξάρχουσες τις φημολογούμενες κόντρες Χαϊκάλη - Βλάχου και Κουντουρά - Μακρή
fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg