Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

 





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΔΕΥΤΕΡΑ 11/2/2013
 Όλοι οι πολιτισμένοι άνθρωποι γνωρίζουν τη σημαντικότητα της γεωργίας ως μητέρας και τροφού κάθε κοινωνίας, που όμως βρίσκεται πλέον υπό το καθεστώς συμφοράς λόγω αδρανοποίησης του παραγωγικού δυναμικού της χώρας μας που κατάφερε η εγκληματική ανικανότητα των....
διαχειριστών της εξουσίας.

Σε μια ανάδελφου κάλλους γεωργική χώρα όπως η Ελλάδα με δυνατότητα υπερεπάρκειας ποιοτικής τροφής, οδηγείται μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού στα όρια της λιμοκτονίας. Και αυτό παρά τους σημαντικά ψηλότερους ρυθμούς παραγωγικότητας των περισσότερων καλλιεργειών αλλά και τα ποιοτικότερα προϊόντα σε σύγκριση με τις περισσότερο ανεπτυγμένες γεωργικά χώρες.
Πολύ σύντομα το φόρουμ θα ολοκληρώσει και θα ανακοινώσει τις επιστημονικά τεκμηριωμένες προτάσεις του για την ταχεία ανάκαμψη της γεωργίας και της αγροτικής και εθνικής οικονομίας καθώς και την προστασία του περιβάλλοντος. Εν αναμονή των παραπάνω προτάσεων το φόρουμ κάνει γνωστό ότι βρίσκεται δίπλα στη δοκιμαζόμενη τάξη των γεωργών και στηρίζειανεπιφύλακτα τους αγώνες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg