Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Η αναμενόμενη επιστροφη στην Νεα Δημοκρατία και στον Α.Σαμαρά

Ο Μαρκόπουλος επιστρέφει στη Νέα Δημοκρατία










Την επιστροφή του στη Νέα Δημοκρατία, τη μεγάλη Παράταξη της Κεντροδεξιάς προαναγγέλλει ουσιαστικά ο Κώστας Μαρκόπουλος, με συνέντευξη την οποία παραχωρεί στη “Real News”.

Ο άλλοτε υπουργός Τουρισμού, στενός πολιτικός φίλος του Αντώνη Σαμαρά που διεγράφη λόγω της στάσης του απέναντι στο Μνημόνιο, ακολούθησε τον Πάνο Καμμένο στην…
περιπέτεια των Ανεξάρτητων Ελλήνων και τελικά αποχώρησε, χωρίς όμως να ακολουθήσει τον Χρήστο Ζώη και τους υπόλοιπους στην Ελλήνων Πρωτοβουλία, δείχνει ανοικτός στην προοπτική επιστροφής στη Συγγρού, στο πλαίσιο επανασυσπείρωσης των δυνάμεων του χώρου.

“Ο Αντώνης Σαμαράς ασφαλώς και θα ηγηθεί της ανασύνθεσης της Κεντροδεξιάς. Του ταιριάζει ο ρόλος του μεταρρυθμιστή, παρά του διαχειριστή-λογιστή. Έχει περάσει όλες τις πολύπαθες στροφές της πολιτικής.

Σε ό, τι με αφορά, πάντα συζητούσα με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, με τα οποία μας συνδέουν 30 χρόνια συνύπαρξης. Είμαι οπαδός της δημόσιας πολιτικής και της ανοικτής διαδικασίας. Απεχθάνομαι την… παρακάμαρα στην πολιτική. Ούτε υπάρχουν προϋποθέσεις εκ μέρους μου, ούτε τις χρειάζομαι.

Οι πολίτες της Εύβοιας που με έστειλαν στη Βουλή πρώτο σε σταυρούς από όλους τους βουλευτές όλων των κομμάτων, μου λένε σε μεγάλη πλειοψηφία ότι δεν πρέπει να αρνηθώ, αν η μεγάλη οικογένεια της Κεντροδεξιάς ξαναμαζευτεί για να στεριώσει την πατρίδα και να ανατρέψει το κύμα μετανάστευσης των παιδιών μας.

Αυτό δεν είναι όρος. Είναι στόχος, είναι οικονομικός πατριωτισμός. Σε αυτόν δεν μπορώ να είμαι απών”, δηλώνει με νόημα ο Κώστας Μαρκόπουλος.

ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg