Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Παράταση απαγόρευσης κυκλοφορίας


Παράταση απαγόρευσης κυκλοφορίας


Παράταση μέχρι και την Παρασκευή παίρνει η απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην Παλαιά Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, από τον κόσμβο Νίκαιας έως τον κόμβο Βιοκαρπέτ, λόγω της συγκέντρωσης των αγροτών.

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από....
εναλλακτικές διαδρομές:

Προς Θεσσαλονίκη:
Όλα τα οχήματα που κινούνται επί της Π.Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς τη Λάρισα δε θα εξέρχονται από την Π.Α.Θ.Ε. στον κόμβο Νίκαιας (χ/θ 346+400), αλλά θα συνεχίζουν και θα εξέρχονται στον κόμβο του Πλατυκάμπου (Χ/Θ 349+396).
Προς Αθήνα:
Όλα τα οχήματα που κινούνται επί της Π.Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς τη Λάρισα δε θα εξέρχονται από την Π.Α.Θ.Ε. στον κόμβο Νίκαιας, αλλά η έξοδος θα πραγματοποιείται στον κόμβο Πλατυκάμπου.
Όλα τα οχήματα που κινούνται επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση προς Αθήνα θα αναστρέφονται στο ύψος του κόμβου της ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ και θα κινούνται με κατεύθυνση προς Λάρισα – Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας - Βόλου και μέσω του κόμβου Πλατυκάμπου, θα εισέρχονται στην Π.Α.Θ.Ε.
Για περισσότερες πληροφορίες οι οδηγοί μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Τροχαίας στη Λάρισα:  2410 -683168, 2410-683169.
enikos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg