Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Πάτρα: Άνεργος ξέσπασε σε λυγμούς στο Νοσοκομείο, μόλις έμαθε οτι η υπέργηρη μητέρα του δεν έχει ελπίδες-Χωρίς τη σύνταξή της δεν μπορεί να επιβιώσει

Συγκλονιστική εξομολόγηση του γιατρού που του το ανακοίνωσε

Συγκλονιστική ιστορία, που αποδεικνύει το μέγεθος της απόγνωσης της κοινωνίας από την οικονομική κρίση, καταγράφτηκε στο Νοσοκομείο 'Άγιος Ανδρέας" στην Πάτρα.
Άνεργος συμπολίτης, που είχε μεταφέρει την υπέργηρη μητέρα του στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα, ξέσπασε σε λυγμούς μόλις....
πληροφορήθηκε από τον γιατρό οτι η κατάστασή της είναι εξαιρετικά κρίσιμη και πώς δεν υπάρχουν σοβαρές ελπίδες για να ζήσει.
Μέχρι εδώ όλα είναι φυσιολογικά. Στην προσπάθεια όμως που κατέβαλε ο χειρούργος Φώτης Καρβελάς να τον παρηγορήσει, πληροφορήθηκε οτι ο συγκεκριμένος άνθρωπος στήριζε την επιβίωση της οικογένειάς του στην πενιχρή σύνταξη της μητέρας του.
Όπως αναφέρει στο thebest.gr ο κ. Καρβελάς, αφενός μεν ο άνεργος εξέφραζε θλίψη επειδή υπήρχαν ελάχιστες ελπίδες για την ζωή της μητέρας του, αφετέρου διότι χωρίς τη σύνταξή της θα αντιμετωπίσει σοβαρότατο πρόβλημα επιβίωσης ο ίδιος και η οικογένειά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg