Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ enikos !!!

Ευχαριστούμε! Συνεχίζουμε!


Πέρασε κιόλας ένας ολόκληρος χρόνος από την ημέρα που το enikos.gr ξεκίνησε τη λειτουργία του. Στη διάρκεια αυτού του χρόνου συνέβησαν πολλά.
Η χώρα μας έζησε δύο διαδοχικές σκληρές εκλογικές αναμετρήσεις, απέκτησε μια τρικομματική κυβέρνηση συνεργασίας, έζησε και ζει τη δοκιμασία της ψήφισης και της εφαρμογής του τρίτου κατά σειράν μνημονίου, που...
της επέβαλαν οι δανειστές, υπέστη και υφίσταται ακόμη τις δυσβάστακτες επιπτώσεις των δύο προηγούμενων: Ύφεση, ανεργία, λουκέτα, φτώχεια, εθνική κατάθλιψη.
Σε αυτές τις πυκνές και δραματικές εξελίξεις ο ιστότοπός μας επεδίωξε πάντοτε και συνεχίζει να επιδιώκει να προσφέρει στους επισκέπτες του μία έντιμη και πολυφωνική ενημέρωση, αλλά και ένα πραγματικά ελεύθερο βήμα έκφρασης και διαλόγου. Αποτόλμησε μάλιστα, με πρωτοφανή και ανέλπιστη επιτυχία, μία σημαντική καινοτομία. Έφερε τους πολιτικούς αρχηγούς και τα κορυφαία στελέχη των κομμάτων απέναντι στα ερωτήματα και τα σχόλια των πολιτών, με μια σειρά ζωηρών τηλεοπτικών διαδικτυακών εκπομπών, που τις παρακολούθησαν "ζωντανά" εκατοντάδες χιλιάδες θεατών και που έβγαλαν σημαντικές ειδήσεις.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στις εκλογές του περασμένου Ιουνίου εμφανίστηκαν στις εκπομπές του enikos.gr όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, κάτι που δεν πέτυχαν ούτε οι μεγάλοι, παραδοσιακοί τηλεοπτικοί σταθμοί. Και δεν "εμφανίστηκαν" απλώς... Απάντησαν σε σκληρά ερωτήματα που τους έθεσαν "στον ενικό" συμπολίτες μας, από ολόκληρο το φάσμα της ελληνικής κοινωνίας. Ερωτήματα που δεν έγιναν πουθενά αλλού...
Το enikos.gr θα συνεχίσει την πορεία του στον χώρο του διαδικτύου και της ενημέρωσης με εντιμότητα, συνέπεια και επιμονή. Και θα προσπαθεί καθημερινά, με σκληρή δουλειά, να βελτιώνεται, να δυναμώνει, να πρωτοπορεί! Η στήριξη, η συμμετοχή, η βοήθειά σας, αλλά και οι παρατηρήσεις, η κριτική, τα σχόλιά σας ήταν, είναι και θα είναι καθοριστικά! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς! Αγκαλιάσατε την προσπάθεια μας από την πρώτη στιγμή! Και οδηγήσατε το enikos.gr σε πολλές και σημαντικές πρωτιές! Υποσχόμαστε να μην προδώσουμε την εμπιστοσύνη σας! Συνεχίζουμε δυνατά μαζί!
Εδώ μιλάμε και θα μιλάμε πάντα στον ενικό! 
enikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg