Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

IKEA Eλλάς: ανακαλεί κεφτεδάκια για…προληπτικούς λόγους


Ύστερα από εντοπισμό κρέατος αλόγου σε κατεψυγμένα κεφτεδάκια Koettbullar στα IKEA Τσεχίας, το ελληνικό παράρτημά τους ανακοίνωσε πως σταματά τη διάθεσή τους και στη χώρα μας για προληπτικούς λόγους. Αναφέρεται, μεταξύ άλλων, σε....

σχετική ανακοίνωση της IKEA Ελλάς: «Θα σας ενημερώσουμε υπεύθυνα μετά από την ολοκλήρωση όλων των αναγκαίων ελέγχων. Μέχρι τότε έχει σταματήσει η πώληση των σχετικών προϊόντων για προληπτικούς λόγους. Δεν βρήκαμε DNA αλόγου στα κεφτεδάκια, αλλά διακόπτουμε την διάθεσή τους λόγω της ανησυχίας των καταναλωτών». Αξίζει να σημειωθεί ότι τα επίμαχα κεφτεδάκια, τα οποία παράγει η σουηδική αλυσίδα τροφίμων Dafgard, δεν διατίθενται πλέον και σε κανένα από τα 17 υποκαταστήματα της μητρικής IKEA στη Σουηδία, επίσης για προληπτικούς λόγους όπως ανακοινώθηκε επισήμως.
ΦΟΝΑΚΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg