Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Στους «8» Γιουβέντους και Παρί

Στους «8» Γιουβέντους και Παρί
Η Γιουβέντους επικράτησε 2-0 επί της Σέλτικ, με τον Σαμαρά να κάνει εξαιρετική εμφάνιση. Επίσης η Βαλένθια του Βαλβέρδε προηγήθηκε, αλλά η Παρί κατάφερε να προκριθεί με 1-1 χάρη στο πρώτο ματς, που είχε έρθει 1-2, με την παριζιάνικη ομάδα να παίρνει κι αυτή το εισιτήριο της πρόκρισης.
Με δυο νίκες, η Γιουβέντους απέκλεισε τη...
Σέλτικ του Γιώργου Σαμαρά, καθώς αποδείχθηκε «κυρία» στο... ραντεβού της με τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, επικρατώντας ξανά της αντιπάλου της, αυτή τη φορά με 2-0. Σε ματς που έγινε υπό συνεχή βροχή, οι «μπιανκονέρι» κατάφεραν να σκοράρουν στην πρώτη τους ευκαιρία στο 24’ με τον Μάτρι και «καθάρισαν» νωρίς, έχοντας στο πλευρό τους και το 3-0 στη Γλασκώβη.
Η Σέλτικ δεν κατάφερε να σκοράρει στις φάσεις που έκανε, η Γιουβέντους πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 66’ με τον Κουαλιαρέλα, και έτσι η «Γιούβε» είναι ξανά στη ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, δείχνοντας πως έχει τη δυναμική να προχωρήσει και άλλο.
Η Παρί Σεν Ζερμέν ύψωσε ένα τεράστιο «στοπ» στον Ερνέστο Βαλβέρδε και τις «νυχτερίδες» με το 1-1. Καρδιοχτύπησαν οι Παριζιάνοι, προδόθηκε από την άμυνά της η Βαλένθια. 
enikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg