Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Μπάχαλο η Νεολαία ΠΑΣΟΚ

Δύο λίστες αποτελεσμάτων με πάνω από τους μισούς συνέδρους να απέχουν και την ΕΚΑΠ να μην επικυρώνει το τελικό αποτέλεσμα
Μπορεί αυτή τη φορά στο Συνέδριο της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ να μην έπεσαν καρεκλιές και άλλα ανάλογα ωστόσο η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων προετοίμαζε μία έκπληξη. Αρχικά ανακοινώθηκε μία λίστα στην....
οποία αναγραφόταν εκτός από τη σειρά εκλογής και το ονοματεπώνυμο, οι σταυροί που έλαβε ο καθένας. Αργότερα η λίστα αυτή με έναν μαγικό τρόπο κατέβηκε και αναρτήθηκε μία νέα λίστα χωρίς τη σταυροδοσία και με αρκετές ανακατατάξεις στη σειρά των ονομάτων.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η θέση 4. Στην πρώτη λίστα την καταλαμβάνει ο Φίλιππος Τουραλης (ΠΑΣΠ Πανεπιστημίου Πειραιά) ενώ στη δεύτερη λίστα ο ίδιος έχει ανέβει στην τρίτη θέση και την τέταρτη καταλαμβάνει ο Χάρης Μπελτεγρής (από την οργάνωση της ΠΑΣΠ Πολυτεχνικής ΑΠΘ) ο οποίος για την ιστορία δεν εξελέγη γραμματέας της ΠΑΣΠ το 2008 για 4 ψηφοδέλτια με τον Γιώργο Ανωμερίτη να εξαφανίζει τα τελευταία ψηφοδέλτια σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών και την πλευρά Ανδρουλάκη-Μπελτεγρη να καταγγέλει όργιο νοθείας.
Η ΕΚΑΠ δεν επικύρωσε τα αποτελέσματα που εξέδωσε η Νεολαία και έτσι ο αδιαφιλονίκητος πρώτος, Παύλος Χρηστίδης θα πρέπει να περιμένει λιγάκι μέχρι να αναδειχθεί γραμματέας στη θέση του Κώστα Πανταζή.
Δείτε τις λίστες:
Η πρώτη που ανακοινώθηκε με τις σταυροδοσίες


Και η δεύτερη με τις ύποπτες διορθώσεις


http://www.parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg