Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Προσέγγιση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με στόχο Αριστερή Αντιμνημονιακη Κυβέρνηση ;;





Η τελευταία συνάντηση των 2 αρχηγών έφερε ακόμα ποιο κοντά τα δυο αντιμνημονιακα κόμματα τα όποια εδω και καιρό είχαν εκφράσει την συμπάθεια τους  αλλά και την ταύτιση των απόψεων τους σε πολλά θέματα.

Με αυτήν τους  την κίνηση  οι  ανεξάρτητοι έλληνες  εμφανίζονται  να συμφωνούν στα σημαντικότερα σημεία με τον Σύριζα και τον....
Αλέξη Τσίπρα και το επόμενο διάστημα ακόμα και εάν δεν συνεργαστούν τα 2 κόμματα  οι ψηφοφόροι των ΑΝΕΛ φαίνετε να προτίθενται να στηρίξουν μια αριστερή κυβέρνηση με αντιμνημονιακο χαρακτήρα όπου ο Σύριζα θα έχει τον πρώτο λόγο .

Το ερώτημα που παραμείνει  είναι το εάν το δεξιό πατριωτικό κομμάτι των Ανεξάρτητων Ελλήνων που προέρχεται από την ευρεία κεντροδεξιά θα συμφωνήσει σε κάτι τέτοιο;

Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν μιας και από ότι φαίνετε το τελευταίο διάστημα το εκλογικό σώμα δεν κάθετε απαθή σε τέτοιες συμπεριφορές .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg