Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Κράτησε αποστάσεις ο Μαριάς για Καραμανλή


Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότης Μαρίας, μιλώντας στον Real FM και στον Σεραφείμ Κοτρώτσο, κράτησε αποστάσεις από την πρόταση του Π. Καμμένου για την πρόταση του Κ. Καραμανλή στη θέση του προέδρου της Δημοκρατίας.
«Αυτή είναι μια πρόταση προσωπική του Πάνου Καμμένου και....
διαμορφώθηκε στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου που κάνουμε για την αναθεώρηση του συντάγματος», είπε αρχικά ο κ. Μαριάς και συνέχισε:
«Η θέση που διαμορφώνει και ο Πάνος Καμμένος, για αναθεώρηση του συντάγματος, η συντακτική συνέλευση κατα άλλους που θα έχουμε έναν πρόεδρο της δημοκρατίας που θα εκλέγεται από τον λαό. Επομένως αυτή η θεσμική θέση θα τεθεί υπ' όψη του συνεδρίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων για το αν θα εγκριθεί ως πρόταση του κόμματος».
Μεταξύ άλλων, ο κ. Μαριάς ρωτήθηκε και για το θέμα των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με την τρόικα με φόντο της απολύσεις στο δημόσιο, για τις οποίες δήλωσε:
«Το θέμα των απολύσεων είναι προδιαγεγραμμένο από το μνημόνιο. μιλάει για 25.000 αποχωρήσεις μέσα στο 2013, το έχει υπογράψει φαρδιά πλατιά ο Αντώνης Σαμαράς. Η τρόικα φαίνεται αποφασισμένη να πατήσει στα ζητήματα στα οποία έχει συμφωνήσει και δείχνει μια πλήρη αναλγησία όπως σε σημαντικά ζητήματα, όπως είναι να μπορέσουν αυτοι που έχουν ελάχιστα χρήματα να εξοφλήσουν με δόσεις είτε την εφορία είτε τα ασφαλιστικά ταμεία είτε τα κόκκινα δάνεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg