Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Ποιοι θέλουν τον Αβραμόπουλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας;




Τα σενάρια για υποψηφιότητα του ΥΠΕΞ για το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα
Αν έχει γίνει πολύς λόγος τελευταία για πιθανή υποψηφιότητα του Κώστα Καραμανλή, για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, να ξέρετε ότι παρόμοια σενάρια έχουν αρχίσει να συζητιούνται και για τον....
Δημήτρη Αβραμόπουλο.
Και αν το φλερτ των Καραμανλικών με τον Τσίπρα είναι φρέσκο, τότε πρέπει να ρίξει κάποιος μια ματιά στις διαχρονικά καλές σχέσεις του Αβραμόπουλου, με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς αυτό μπορεί να μην λέει τίποτα, αλλα να λέει και πολλά.

Πρόσφατα μάλιστα ο ΥΠΕΞ βοήθησε τον Αλέξη στο ταξίδι του στην Λατινική Αμερική, ενώ τον είχε υποδεχτεί και στο υπουργείο κάνοντας λόγο για συναινετικές κινήσεις στην -εθνικής σημασίας- εξωτερική πολιτική.

Ο ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη δεν έχει στοχοποιήσει ποτέ τον υπουργό.

Αν σε αυτό λάβει κανείς υπ όψιν του τις καλές σχέσεις του Αβραμόπουλου, με όλους τους πολιτικούς χώρους και τις διεθνείς επαφές του, τότε καταλαβαίνει γιατί έχει αρχίσει και παίζει το σενάριο για να τον δούμε στο Προεδρικό Μέγαρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg