Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

....Πολιτικός τυχοδιωκτισμός!!




Όταν αντιμνημονιακοι πολιτικοί οι οποίοι μέχρι εχτές πρωτοστατούσαν στον αγώνα εναντίων των μνημονίων και του ΔΝΤ,  εμφανίζονται σήμερα με διάθεση να αναβάλουν τον αγώνα τους και να μην συμμετέχουν στην κοινή προσπάθεια του κόσμου για απεγκλωβισμό από τα δεινα της τρόικας, ενα πράγμα μας έρχεται στο μυαλό 
ότι  προφανώς από την πρωτη στιγμή δεν πίστεψαν σε αυτό που καλέστηκαν να πράξουν και μεταθέτουν τον αγώνα τους περιμένοντας να δούνε που θα κάτσει η μπίλια και να.... αποκομίσουν ίδιο όφελος χωρίς ιδιαίτερο ρίσκο και πολιτική παρέμβαση !

Αυτό ονομάζετε πολιτικός τυχοδιωκτισμός και με αυτήν την έντεχνη αποχή περιμένουν τις εξελίξεις για να ….κολλήσουν στην συνέχεια σε αυτόν που θα τους δώσει πολιτική στέγη και να συνεχίζουν ακάθεκτοι την πολιτική τους καριέρα ασχέτως ιδεολογίας, μνημονίων και τρόικας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg