Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Παραίτηση πριν τον … ανασχηματισμό;



Ποιος υπουργός θέλει να κάνει την … έκπληξη;

«Ποια σφαγή για τον ανασχηματισμό; Εδώ με το ζόρι κρατιέμαι για να μην παραιτηθώ». Αυτή ήταν η απάντηση υπουργού της Κυβέρνησης σε ένα από τα υπουργεία που … αντιμετωπίζει πολλά τρεχάματα, όταν ρωτήθηκε αν όντως αγωνιά για τον ανασχηματισμό κι αν γίνεται …
διαγκωνισμός στελεχών για μια θέση στην κυβέρνηση.

Μάλιστα, πηγές αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος υπουργός, που είναι εξωκοινοβουλευτικός σημείωσε στους συνομιλητές του, ότι γνωρίζει τουλάχιστον άλλες τρεις περιπτώσεις υπουργών που θα έβλεπαν με ανακούφιση την έξοδό τους από την κυβέρνηση. Διευκρινίζει ωστόσο, ότι αυτή η αντίδραση είναι απολύτως φυσιολογική καθώς τα πράγματα σε κάθε υπουργείο έχουν γίνει πάρα πολύ δύσκολα. Απαιτούνται πολλές ώρες δουλειάς προκειμένου να ξεπεραστούν προβλήματα, ενώ τα αδιέξοδα καθημερινά αυξάνονται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg