Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Νέα τραγωδία από την κρίση


Νέα τραγωδία από την κρίση

Δίχως χρήματα για πετρέλαιο, μόνο με ένα αυτοσχέδιο μαγκάλι, πέντε φοιτητές, προσπαθούσαν να ζεσταθούν. Οι δύο ξεψύχησαν εισπνέοντας μονοξείδιο του άνθρακα, οι τρεις νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, σε κρίσιμη κατάσταση, στο νοσοκομείο Λάρισας.
 Πέντε  παιδιά που συγκεντρώθηκαν σε ένα σπίτι,στην περιοχή της Φιλιππούπολης στη Λάρισα  και άναψαν μία αυτοσχέδια εστία, «σαν ψησταριά» ή μαγκάλι, όπως έλεγαν αυτόπτες μάρτυρες, προκειμένου να....
ζεσταθούν. Διότι πολύ απλά δεν είχαν χρήματα για να βάλουν πετρέλαιο.  
Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα μία φίλη τους πήγε στο σπίτι, προκειμένου να τους επισκεφθεί αλλά αν και χτυπούσε επίμονα το κουδούνι δεν άνοιγαν. Τελικά όταν η πόρτα άνοιξε με το κλειδί της σπιτονοικοκυράς αντίκρισαν μέσα τους πέντε αναίσθητους νεαρούς, οι δύο εκ των οποίων ήταν ήδη νεκροί, όπως διαπιστώθηκε.
Η σπιτονοικοκυρά των φοιτητών στη Λάρισα, που έφυγαν από τη ζωή με τραγικό τρόπο, μίλησε στον Antenna, επιβεβαιώνοντας ότι δεν είχαν χρήματα για να βάλουν πετρέλαιο.
"Φέτος, τι θα γίνει παιδιά, θα πάρουμε πετρέλαιο, τα ρώτησα. Κανόνισε για σένα, εμείς δεν παίρνουμε, αν έχει πολύ κρύο θα δούμε, μου απάντησαν", είπε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού που νοίκιαζαν οι φοιτητές, δύο από τους οποίους είναι πια νεκροί και τρεις χαροπαλεύουν στη ΜΕΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg