Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Σήμερα ανακοινώνετε το νέο κόμμα στην κεντροδεξιά παράταξη!!


Πριν από λίγο ο Γενικός Διευθυντής του νέου κόμματος Υποπτέραρχος ε.α Νικόλαος Θεοχάρης  και οι δικηγόροι Γεώργιος Νούλας και Νικόλαος Πρωτέκδικος προσήλθαν στον ‘Άρειο Πάγο για να καταθέσουν τη...
δήλωση ίδρυσης του νεοσύστατου κόμματος.






 Ανακοινώνει Νέο Κόμμα Ο Χρ. Ζώης

Την ιδρυτική διακήρυξη του νέου κόμματος που θα ηγηθεί και θα έχει σαν βάση του το φόρουμ «Ελλήνων Πρωτοβουλία»,το οποίο ίδρυσαν μέλη που παραιτήθηκαν από το κόμμα του κ. Καμμένου, θα παρουσιάσει την Πέμπτη 21 Μαρτίου στις 5.30 μ.μ. σε αίθουσα του ξενοδοχείου Πάρκ της Αθήνας ο Λαρισαίος πρώην υφυπουργός και βουλευτής Χρήστος Ζώης.

Στις βασικές αρχές του νέου κόμματος το όνομα του οποίου κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό είναι η ενότητα του λαού σε μια προσπάθεια εφαρμογής ενός σχεδίου εθνικής ανασυγκρότησης της χώρας που θα καταστεί Εθνικό Σχέδιο, ώστε η Ελλάδα να σηκωθεί στα πόδια της. Να κερδίσει τη χαμένη αξιοπρέπειά της. Να ξαναγίνει σεβαστή από φίλους και αντιπάλους.
Στο νέο κόμμα, που θα έχει πατριωτικά αντιμνημονιακά χαρακτηριστικά, αναμένεται να υπάρχουν πολλά ηχηρά ονόματα από το χώρο της πολιτικής, των επιστημών, της τέχνης, άτομα που προέρχονται από την αγορά, απόστρατοι και αρκετοί νέοι που επιθυμούν, όπως αναφέρουν συνεργάτες του κ. Ζώη να φέρουν έναν άλλο αέρα στην πολιτική ζωή του τόπου. Στο κόμμα του κ. Ζώη έντονη αναμένεται να είναι και η παρουσία στελεχών από το νομό Λάρισας, ενώ εκείνο που ξεκαθαρίζουν οι συνεργάτες του Λαρισαίου πολιτικού είναι ότι τα βήματα που προηγήθηκαν της ίδρυσης του νέου κόμματος ήταν προσεκτικά και μετρημένα για να αποφευχθούν λάθη και αστοχίες που παρατηρήθηκαν στο κόμμα του κ. Καμμένου που ιδρύθηκε βιαστικά για να προλάβει τις εκλογές του 2012.

press-a.gr

 

                        Η ανακοίνωση του φόρουμ «Ελλήνων Πρωτοβουλία»

 


Το Διοικητικό Συμβούλιο της «Ελλήνων Πρωτοβουλία» στην συνεδρίαση που πραγματοποίησε την Τρίτη 12 Μαρτίου 2013 στα γραφεία του φορέα αποφάσισε την σύγκληση της 1ης Γενικής Συνέλευσης του φορέα
Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013 στις 17:30 μ.μ. στο ξενοδοχείο Park (Λεωφόρο Αλεξάνδρας 10).
Καλούνται όλα τα μέλη της «Ελλήνων Πρωτοβουλία» να παρευρεθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg