Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Χ.ΖΩΗΣ ...Καταιγιστικα tweet για την ΚΥΠΡΟ..

Ο Χ.ΖΩΗΣ σχολιαζει .........

  1. Σχόλιο για τον Κατιδη:τώρα που τον ισοπεδωσαμε για την πρόκληση που τόλμησε,μπορούμε κ´να τον συγχωρησουμε;Η δημοκρατία τιμωρεί κ´ συγχωρεί.
  2. :Αναστασιάδης: Η επιλογή που κάναμε θα οδηγήσει στην σταθεροποίηση της κατάστασης” Τότε γιατί την απερριπτε λίγες μέρες πριν;
  3. Αν είμαστε τόσο μόνοι έχουμε υποχρέωση,χωρίς εμμονές,να ξαναδούμε τις επιλογές μας.
  4. Ο κ. Αναστασιαδης μίλησε για εκβιασμό.Αν έτσι χαρακτηρίζεται η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη τότε δεν επιτρέπονται πια οι ψευδαισθήσεις.είμαστε μονοι
  5. Η καληνύχτα στουρναρα δεν είναι απάντηση.Ο σίμος το αντιλαμβάνεται.Σίγουρα
  6. :Ο Economist κατά του σχεδίου για την Κύπρο ”Οι γίγαντες της εσωτερικής"ενημέρωσης"τί λένε;ποιός εκονομιστ τώρα!
  7. Οικονομία - Εξανεμίζεται η εμπιστοσύνη των Ρώσων στην Κύπρο, διαμηνύει η Μόσχα
  8. :Χρυσόστομος:«Μας πρόδωσαν οι φίλοι μας και οι συνέταιροι μας».”Η προδοσία είναι εσωτερική υπόθεση πάντα
  9. :Σαρρής:«Οι πολίτες να πιστέψουν σε εμάς» –Ο άνθρωπος κάνει μπλακ χιούμορ και δεν αντιλαμβάνεται ότι επιδεινώνει τη θέση του.
  10. Ο κΠισσαριδης με την αυθεντία ενός Νόμπελ προειδοποιεί για κατάρρευση κυπριακής οικονομίας.Ναι ο ίδιος πριν λίγες μέρες απέκλεισε το κουρεμα
  11. Το ενδιαφέρον της κ. Μερκελ για την Κύπρο(την επισκέφθηκε 2 φορές),επιτέλους αποδίδει.Περισσότεροι τωρα επενδυτές για τα Γερμανικά ομόλογα.
  12. :Πισσαρίδης: Χειρότερες οι επιπτώσεις αν δεν ψηφιστεί το τέλος επί των καταθέσεων ”Με όπλο το Νόμπελ!
  13. :Μέρκελ: «Όλοι οι καταθέτες στην Κύπρο υπεύθυνοι»”Έτσι,συλλογική ευθύνη.Γνωστη η διαχείριση απο παλιά.
  14. Δεν έχω αμφιβολία:όσοι βρήκαν επιχειρήματα υπέρ του σχεδίου Ανάν τώρα θα έχουν πολύ ευκολότερη δουλειά.Εξάλλου πρόκειται "απλώς για χρήματα"

  15. Εντελώς απροετοιμαστος ο κ. Αναστασιαδης για να διαχειριστεί,όπως φάνηκε τόσο απ´τις δηλώσεις του όσο και απ´τον αιφνιδιασμό του,την κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg