Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ: Η ΑΠΟΛΥΤΗ. ΣΤΑ 49 ΤΗΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΚΟΛΑΖΕΙ. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ(VIDEO)


monica bellucci2
ΔΕΧΟΜΕΘΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΙ
Το αφιέρωμά του στις ωραίες κυρίες της μεγάλης οθόνης συνεχίζει ο sportdog και το μενού σήμερα έχει την Ιταλίδα ηθοποιό, που έχουν ερωτευτεί γενιές και γενιές αντρών...
Ποιος είναι εκείνος που δεν απαντάει, αυθόρμητα, πως η Μόνικα είναι η πιο σέξι γυναίκα στον πλανήτη; Ή ποιος μπορεί να υποστηρίξει πως όταν στην τηλεόραση υπάρχει ταινία στην οποία συμμετέχει η Μπελούτσι, αλλάζει το κανάλι;
Η Ιταλίδα σταρ, στα 49 της σήμερα, συνεχίσει να ξεσηκώνει με την παρουσία της, εντός και εκτός μεγάλης οθόνης. Και πώς να κάνει διαφορετικά, άλλωστε, αφού στην περίπτωση της βρίσκει τέλεια εφαρμογή η ρήση... Μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις!
Ο σκύλος παρουσιάζει σήμερα ένα από τα καλύτερα βίντεο της Μόνικα, με μία ερωτική σκηνή που κολάζει και Δεσπότη. Απολαύστε την..

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg